lørdag den 11. februar 2012

Valentines Day med Diane Von Furstenberg

Lånt af: Fashion Avec Nanna
Redigeret af: Line Mangor
Af Line Mangor, markedsføringspraktikant hos nowmii

Så er tiden ved at være nær Valentines Day. Det er dagen nogle hader fordi det er aaalt for amerikansk – hvilket jeg godt vil give dem ret i, og derfor mener jeg heller ikke at det som sådan er en dag man skal hylde. Meeen.. det er en god undskyldning for at gøre en kedelig tirsdag lidt sjovere, i selskab med de personer men har allerkærest, det kan være alt fra familien, veninderne til manden i dit liv. Samtidig kan du også bruge undskyldningen til at købe lidt nyt tøj – for det har man jo ”brug” for, da man skal gøre sig lidt ekstra lækker.

Lånt af www.fooyoh.com
I forbindelse med en ret royal start på året (Dronningens 40 års Jubilæum, Prins Joachim og Prinsesse Marie blev nybagte forældre og Prinsesse Mary fylder 40 år) har jeg ladet mig inspirere af modedesigneren Diana Von Furstenberg, som tidligere har været gift med Prins Egon Von Fürstenberg. Diana er dog ikke længere prinsesse, da hun og Prins Egon blev skilt i 1972. Siden hen blev hun gift med Barry Diller som hun stadig er gift med den dag i dag.

I modeverden er hun kendt for hendes slå-om-kjoler, som blev en succes i 70’erne – siden da har hun bevæget 
sig ud i alverdens ting, så som hun grundlagde et fransk forlag, Salvy, blev direktør i bestyrelsen for Council of Fashion Designers of America (CFDA), indgået samarbejde med Reebok (RBK by DVF), designet tenniskjole til Venus Williams og meget andet.


Valentins kjolen                                                                               

“I design for the woman who loves being a woman" 
Citat af Diane Von Furstenberg

Jeg har fundet lidt Diane Von Furstenberg kjoler frem, som ville være perfekte til en ”sjov” tirsdag – det vil sige nogle kjoler passer til en lidt mere ekstra ordinær hverdags middag. Det perfekte ved Diane Von Furstenberg’s design af kjoler er at de fremhæver de kvindelige former på den rigtige måde – fremhæver en talje i form af man binder slå-om-kjolerne i siden samtidig går løs ned i et skørt, som gør det mere afslappet.

Sort Diane Von Furstenberg kjole, kr. 549,- | Gul Diane Von Furstenberg kjole, kr. 425,-
Jeg fandt en klassisk sort kjole som man jo altid kan brug og så fandt jeg en gul kjole som man jo kan bruge perfekt her til sommer, bl.a. fordi det er en let kjole men også fordi gul er en af det helt store forårs og sommer trends.


Maden                                                                                               
Maden skal jo være lækker fordi det er den her lidt finere middag, men den skal samtidig være nem da det jo er en hverdags aften.

“Italy will always have the best food” 
Citat af: Diane Von Furstenberg

Diane Von Furstenberg har kærlighed for italiensk mad – og jeg deler denne kærlighed med hende. Generelt har jeg en eller anden svaghed for Italien - de har lækre modehuse, lækker kultur, lækre mænd og ikke mindst lækker mad – mums siger jeg bare.
Jeg syntes derfor det kunne være enormt lækkert med et italiensk tapasbord; En masse forskellige lækker pålæg, lidt god ost, saltede mandler, gourmet oliven, oste-fyldte mini peberfrugter, hjemmelavet pesto, et godt ciabatta brød og sidst men slet ikke mindst en god rødvin (måske en italiensk øl hvis denne tirsdag nydes i selskab med en herre) – jeg synes det er tilladt med lidt god vin, for at sætte prikken over i’et.



Pesto                                                                                                 
Hvis du har tid, ville det jo være ideelt at lave pestoen selv (hvis man ikke har tid kan man købe dem hos italiske købmænd som også smager himmelsk). Jeg har lånt opskriften fra Alex Steninge Jacobsen.


Mængde: Ca. 4 pers. (Men lav heller for meget end for lidt)
Tid: 20 minutter

Ingredienser
1 bakke frisk basilikum
2 fed hvidløg
50 g pinjekerner
½ tsk salt
50 g friskrevet parmesan
1-1½ dl olivenolie


Fremgangsmåde
Læg basilikum, hvidløg, pinjekerner, salt og parmesan i en foodprocessor eller blender. Kør i kort tid ca. 10 sekunder indtil ingredienserne er blandet og findelt. Hæld olien i lidt af gangen.
Pestoen smager godt til at dyppe brød i evt. med lidt mere olie i, men kan også smøres ovenpå fisk inden den bages i ovnen, hvor der skal bruges lidt mindre olie.

Jeg håber I får en fantastisk Valentins dag – eller en sjov tirsdag til dem som ikke er tilhængere af Valentins dag. Til sidst et par gyldne ord fra Diane Von Furstenberg:

“Just don’t go to a place where everything is to expensive… it’ll put your husband in a bad mood”

Ingen kommentarer:

Send en kommentar